راهکارهایی برای مدیران چند وظیفه ای
چگونه چند کلاه را بر سر کنم که تابلو نباشد؟آیا با هزینه های بالای امروز، بر عهده گرفتن نقش های مختلف در سازمان درست است؟
15 یا 20 سال پیش از این، به ازای هر بخش از وظایف تو کسب و کار، یک و گاهی اوقات چند نفر رو استخدام می کردیم. آیا امروز این کار منطقیه؟
امروز دیگه مدل استخدام بر اساس پست های سازمان، تو شرکت های کوچک و متوسط (smeها) امکان پذیر نیست.
چرا؟ دو تا تغییر اتفاق افتاده؛ هزینه های حقوق مثل 15سال قبل نیست پس باید کاملا حساب شده و با تامل نیرو استخدام کرد. و نکته دوم اینکه تعداد و تنوع وظایف و فعالیت های کسب و کارها نسبت به گذشته، بسیار بیشتر شده. یعنی قبلا یه شرکت ممکن بود چهار پنج مدل تنوع وظایف داشته باشه و امروز همون شرکت با همون سایز کسب و کار، بیست سی مدل یا حتی بیشتر از اون تنوع وظایف داره.
به این ترتیب قطعا امکان پذیر نیست که برای هر مجموعه فعالیت های کوچک یک نیرو استخدام کنیم؛ از یک طرف برای هر کدوم از این وظایف یه کارمند تمام وقت نیاز نیست و اولین عارضه بیکاری کارکنان هست. هزینه های اصلی سازمان در جای خودش هر روز اضافه میشه و استخدام هزینه بیشتر در پی خواهدداشت و الی آخر.
پس خود به خود ما مدیران چند وظیفه ای می شیم. پرسش اینجا ست چگونه باید اینکار -که بهتر بگم این الزام- در شرکت های کوچک و متوسط انجام بشه که در نهایت روی بهره وری تاثیر منفی نذاره یا کیفیت محصول رو پایین نیاره یا سود رو از دست ندیم.
در کلاس "راهکارهایی برای مدیران چند وظیفه ای" در این مورد صحبت می کنیم و تکنیک های به عهده گرفتن نقش های مختلف در سازمان رو خواهیم آموخت.
-
-
ویدئو : شیوه دپارتمان بندی برای ایجاد تمرکز
-
پادکست : شیوه مدیریت جریان کارها
-
فایل متنی : تغییر لایف استایل بیزینس ها
-
مالتی تسک بودن در مدیریت
مالتی تسک بودن یا چندوظیفهای بودن یکی از مهارتهای ارزشمندیست که میتونه تو مدیریت کسب و کار، تفاوتهای معنیداری ایجاد کنه. تصور کنین که میتونید به راحتی از یه پروژه به پروژهی دیگه منتقل بشید و روی چندین وظیفه تمرکز کنین. این توانایی نه تنها به شما اجازه میده تا بهرهوری بیشتری داشته باشین، بلکه میتونه نوآوری و خلاقیت رو در کارهای شما تقویت کنه.
دنیا امروز پر از تغییرات سریع و چالشهای غیرقابل پیشبینیه. در چنین شرایطی، توانایی مدیریت همزمان وظایف مختلف و دقیق برخورد کردن در هر کدوم از اونها، میتونه شما رو به یک مدیر موفق تبدیل کنه. وقتی شما چندوظیفهای هستید، میتونید به راحتی با موقعیتهای جدید رو به رو بشید و در مواجهه با مشکلات، راهحلهای متنوعتری ارائه بدین.
مالتی تسک بودن چه مزیتی داره؟
این مهارت، در عین حال که میتونه چالشبرانگیز باشه، فرصتی برای یادگیری و رشد شخصی هم به همراه داره. در واقع، هر بار که تلاش میکنید تا چندین کار رو همزمان پیش ببرید، در حال تقویت تواناییهای سازماندهی، تصمیمگیری و ذخیره انرژی ذهنی هستید. و البته این وسط مسطا در اندیشهی کاهش هزینهها.
خطر چند وظیفه ای بودن چیست؟
درست همونجایی که درباره مالتی تسک شدن صحبت میکنیم، یه نکته مهم کنارش وجود داره که باید حواسمون بهش باشه. اینکه تلاش کنیم به طور همزمان چندین کار انجام بدیم، میتونه وسوسهکننده باشه، ولی این فرض که میتونیم بدون کاهش کیفیت روی همه پروژهها تمرکز کنیم، یکم خطرناک میشه.
مرز باریکی وجود داره بین بهرهوری بالا و از دست دادن تمرکز. اگه به فکر مالتی تسک شدن باشیم، ممکنه بتونیم وظایف بیشتری رو توی زمان کمتری انجام بدیم، اما در عین حال، تبدیل به یک عمل سرسری میشه که به کیفیت کارمون آسیب میزنه. وقتی تمرکز ما بین چند پروژه تقسیم میشه، احتمال داره که دقت بیشتری رو از دست بدیم و نتایج نهایی کیفیت لازم رو نداشته باشه.
مالتی تسک ها به برنامه ریزی احتیاجی ندارند؟
به عنوان یک مدیر، باید این حس توازن رو حفظ کنین. اینجاست که اهمیت برنامهریزی و مدیریت زمان مشخص میشه. ممکنه بهتر باشه روی یک یا دو وظیفه اصلی تمرکز کنین و اونا رو به خوبی انجام بدید، تا وقتی که به مرحلهای که میتونید به پروژههای جدید وارد بشید، برسید.
در نهایت، به یاد داشته باشین که مالتی تسک بودن نه تنها یه مهارت عملی، بلکه یه هنر هم هست. این هنر به شما امکان میده تا با تفکر خلاقانه و نگرش مثبت، به سمت اهداف خودتون قدم بردارید و در مسیر موفقیت شغلیتون، گامهای پایدار و موثری بردارید. ولی مواظب باشین؛ این هفته ممکنه احساس کنین که همزمان میتونید چند کار رو جلو ببرید، ولی اگر زیاد از حد پیش برین، به راحتی میتونید تمرکز و کیفیت کار خودتون رو از دست بدید. پس با دقت و تدبیر عمل کنین و مرز باریک بین مالتی تسک شدن و تمرکز رو شناسایی کنین.
ابزار شناسایی این مرز باریک رو تو این کلاس به دستتون دادیم. امیدواریم که لذت و منفعت توامان ببرید.
نظرات دوره
دورههای مرتبط
پیش بینی می کنیم محصولات زیر نیز برای شما جذاب باشد...

سیستم سازی، ماشین پولسازی است
مدیریت و رهبری
نکنه کارآفرینی نکرده ای و برای خودت شغلی را دست و پا کرده ای

ده بیماری پول سوز کسب و کار
مدیریت و رهبری
آیا می دانی که چگونه سلامت سازمانت را حفظ کنی؟

اصول شراکت (قبل، حین و بعد از شراکت)
مدیریت و رهبری
شراکت مقدس است ولی با کلی قاعده و قانون

مدیریت زمان ویژه مدیران
مدیریت و رهبری
شیوه های عملی استفاده بهینه از زمان با ابزارهای برنامه ریزی

برنامه مدیران حرفه ای برای ماه پایانی سال
مدیریت و رهبری
مدیران عامل در پایان سال انجام می دهند....

راهکارهایی برای مدیران چند وظیفه ای
مدیریت و رهبری
چگونه چند کلاه را بر سر کنم که تابلو نباشد؟

انواع شیوه های کنترل داخلی در سازمان
مدیریت و رهبری
من به کسی اعتماد ندارم چگونه بیزینس کنم؟

چگونه بر اساس چشم انداز رفتار کنم؟
مدیریت و رهبری
شیوه هایی برای به جریان انداختن چشم انداز در سازمان

آیا شخصیت من برای کارآفرینی مهیاست؟
مدیریت و رهبری
خودشناسی مدیران، شاخص های اندازه گیری

اصول سیستم سازی در سازمان های کوچک
مدیریت و رهبری
ساماندهی امور با ابزارهای ساده

الگوبرداری از سبک زندگی کارآفرینان موفق
مدیریت و رهبری
آیا لایف استایل کارآفرینان و مدیران متفاوت است؟

عارضه یابی شرکت با نگاه 360درجه
مدیریت و رهبری
عارضه یابی، هدف گذاری و برنامه ریزی تا رسیدن به ActionPlan
AralHolding
شرکت ها و دپارتمان های زیر مجموعه هلدینگ آرال
دیدگاه:
به منظور ثبت دیدگاه وارد سایت شوید!